Home » Blogs

Blogs

Op werkbezoek in Doornik

Maris Natuursteen zorgt voor de aanleg van straten en pleinen in Doornik.  Duizenden vierkante meters gezaagde herbruik porfier worden er geleverd en vakkundig geplaatst.

Peter Maris ging op werkbezoek samen met Cycling-Team 't Kruiske uit Bevel.  Ze constateerden dat alles naar wens verloopt en konden zorgeloos de terugrit aanvatten.

Maris Natuursteen meets "Tomorrowland"

Maris Natuursteen levert en plaatst voor Tomorrowland een "waterpasserende" bestrating in De Schorre te Boom.  Tomorrowland kan rekenen op een milieuvriendelijke en duurzame verharding die wordt aangebracht in speelse vormen.  Er moet een strikte deadline worden aangehouden zodat de opbouw van de unieke setting van dit festival niet in het gedrang komt.  Maris Natuursteen is dé geschikte partner om deze voorbereidende werken te realiseren.

Old Belgian Cobble gestapeld op pallet.

Met de Old Belgian Cobbles van Maris Natuursteen kun je prachtige realisaties in natuursteen maken en dit in het bijzonder voor paadjes, terrassen en binnentoepassingen.  De OBC heeft een dikte van ± 3 cm en wordt in een mortellaag geplaatst.  Nadien worden ze ingewassen met gemodificeerde mortel.  Met de OBC draag je bij tot een schonere wereld aangezien het materialen zijn die decennia geleden reeds ontgonnen werden zodat de impact op mens, natuur en milieu nihil is.

Deze twee bestelwagens type Volkswagen Crafter staan klaar om in gebruik genomen te worden!

Bij Maris Natuursteen leveren we degelijk en net werk af.  Daarom moet ons wagenpark ook degelijk en netjes zijn.  Deze 2 nieuwe bestelwagens worden eerstdaags in gebruik genomen.  Ze zijn afgewerkt in de Maris huisstijl zodat je er niet naast kunt kijken!!

Pagina's

Abonneren op RSS-blogs