Home » Blogs » Een kijkje achter de schermen bij Maris Natuursteen

Een kijkje achter de schermen bij Maris Natuursteen

Op donderdag 13 juni en op vrijdag 14 juni hebben ongeveer 180 genodigden ons bedrijf in werking gezien.  Ze werden ondergedompeld in de wereld van het recupereren en verzagen van kasseien en kregen een indruk van welke nieuwe natuursteen Maris importeert uit diverse continenten.  Na een presentatie waar het familiale karakter van het bedrijf werd toegelicht en waar de nieuwe bedrijfsvideo over de "Old Belgian Cobbles" werd gepresenteerd kregen de gasten een drink en een BBQ aangeboden.

Op donderdag 13 juni heeft dhr. Bart Somers, burgemeester van Mechelen,  een toelichting gegeven over het heropwaarderen van een stadskern door o.a. het gebruik van natuursteen.  Ook werd er van de gelegenheid gebruik gemaakt om samen met dhr. Piet den Boer alles rond "G-activiteit" te verduidelijken.  Maris Natuursteen en Rotary Heist op den Berg hebben een bedrag overhandigd aan het schepencollege van de gemeente Heist-op-den-Berg dat kan gebruikt worden om G-activiteit/G-sport te ondersteunen.  Nadien deelde Bob Peeters, een lokale G-Sporter, zijn ervaringen als G-Sporter en als deelnemer aan Down the Road.

Vrijdag 14 juni stond in het teken van Maris Natuursteen en ontwerpers, studiebureaus, architecten en aannemers.  Hier konden "ervaren ratten" uit de bouwwereld van gedachten wisselen, netwerken en inspiratie opdoen over de prachtige mogelijkheden die kunnen gerealiseerd worden met natuursteen.